Pátek / Friday 16.2.2018

Polední menu do 15:00 / Lunch menu untill 15:00

 

200g Tip šéfkuchaře - Vepřový řízek s domácím bramborovým salátem 169,-
  Chefs tip - Pork schnitzel with homemade potato salad  
     
     
     
0,33l Kuřecí krém s krutony 35,-
  Chicken cream with croutons  
     
180g Hovězí guláš na černém pivu podávaný s domácím houskovým knedlíkem a cibulkou 155,-
  Beef goulash on black beer served with home-made dumplings and onion  
180g Kuřecí směs se zeleninou podávaná s rýží basmati 145,-
  Chicken mix with vegetables served with basmati rice  
180g Špagety alla carbonara s italskou pancettou, vajíčkem, parmazánem a smetanou 135,-
  Spaghetti alla carbonara with Italian pancetta, egg, parmesan cheese and cream  
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatrkou 99,-
  Fried cauliflower with boiled potatoes and homemade tattoo  
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 

Předkrmy / Appetizers

 
150g Lososový tatarák se salátkem z červené čočky a opečeným toustem 169,-
  Salmon tartare with salad of red lentils and toast  
     
150g Tenké plátky červené řepy se sýrem feta, pistáciemi a slunečnicovými semínky 99,-
  Slices of beetroot with goat cheese, pistachios and sunflower seeds  
     
300g Caesar salát s opečenou pancettou, kuřecím masem, krutony a sýrem grand moravia 169,-
  Caesar salad with pancetta, chicken, croutons and Gran Moravia cheese  
     
 

Hlavní chody / Main courses

 
300g Domácí čerstvé špagety Aglio olio e peperoncino 135,-
  Fresh spaghetti Aglio olio e peperoncino  
     
200g Rump steak podávaný s bramborami grenaile a pepřovou omáčkou 245,-
  Rump steak served with garnish potatoes and pepper sauce  
     
200g Grilovaná vepřová panenka v bylinkové krustě s restovanou zelenou čočkou a pancettou 215,-
  Grilled pork tenderloin in herb crust with roasted green lentils and pancetta  
     
180gr Steak z čerstvého lososa s blanšírovanou zeleninou a jemnou limetkovou omáčkou 285,-
  Fresh salmon steak with blanched vegetables and mild lime sauce  
     
200g Kuřecí prso sous-vide plněné sušenými rajčaty a bazalkou s bramborovo-mrkvovým pyré 175,-
  Chicken breast sous-vide filled with dried tomatoes and basil with potato-carrot puree  
     
200g Smažený vepřový řízek, hranolky Julienne a domácí tatarská omáčka 179,-
  Fried pork schnitzel with fries and homemade tartar sauce  
     
  Dezert dle denní nabídky  
  Dessert according to daily offer  

Budova Delta
BB centrum
Vyskočilova 1561/4a
Praha 4

Registrace pro odběr denního menu

:
Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte.