Pátek / Friday 19.1.2018

Polední menu do 15:00 / Lunch menu untill 15:00

 

Tip šéfkuchaře - Medailonky z hovězího rump steaku s hranolky a švestkovou omáčku 189,-
Chefs tip - Medallions of beef rump steak with fries and plum sauce  
   
Hráškový krém s krutony 35,-
Pea soup with croutons  
Hovězí vývar se zeleninou a masem 35,-
Beef broth with vegetables and meat  
   
Steak z vepřové pečeně s houbovo smetanovou omáčkou a bulgurem 165,-
Pork roast with mushroom cream sauce and bulgur  
Rajská omáčka s hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem 135,-
Tomato sauce with beef and homemade bread dumplings  
Kuřecí stehno s bílým zelím a bramborovým knedlíkem 125,-
Chicken thigh with white cabbage and potato dumplings  
Smažený holandský řízek s vařeným bramborem, cibulí a hořčicí 99,-
Fried minced meat with cheese served with boiled potatoes, onion and mustard
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Předkrmy / Appetizers

 
130g Lososový tatarák se salátkem z červené čočky a opečeným toustem 169,-
  Salmon tartare with salad of red lentils and toast  
150g Tenké plátky červené řepy se sýrem feta, pistáciemi a slunečnicovými semínky 99,-
  Slices of beetroot with goat cheese, pistachios and sunflower seeds  
180g Caesar salát s opečenou pancettou, kuřecím masem, krutony a sýrem grand moravia 169,-
  Caesar salad with pancetta, chicken, croutons and Gran Moravia cheese  
     
 

Hlavní chody / Main courses

 
300g Domácí čerstvé špagety Aglio olio e peperoncino 135,-
  Fresh spaghetti Aglio olio e peperoncino  
200g Rump steak podávaný s bramborami grenaile a pepřovou omáčkou 245,-
  Rump steak served with garnish potatoes and pepper sauce  
200g Grilovaná vepřová panenka v bylinkové krustě s restovanou zelenou čočkou a pancettou 215,-
  Grilled pork tenderloin in herb crust with roasted green lentils and pancetta  
180g Smažený sýr s hranolky a domácí tatarkou 165,-
  Fried cheese with fries and homemade tartar  
200g Hovězí burger v pšeničné tortile se sýrem čedar, avokádovým dipem a rajčaty 245,-
  Beef burger in wheat tortilla with cheddar cheese, avocado dip and tomatoes  
200g Steak z čerstvého lososa s blanšírovanou zeleninou a jemnou limetkovou omáčkou 285,-
  Fresh salmon steak with blanched vegetables and mild lime sauce  
200g Kuřecí prso sous-vide plněné sušenými rajčaty a bazalkou s bramborovo-mrkvovým pyré 175,-
  Chicken breast sous-vide filled with dried tomatoes and basil with potato-carrot puree  
200g Smažený vepřový řízek, hranolky Julienne a domácí tatarská omáčka 179,-
  Fried pork schnitzel with fries and homemade tartar sauce  
     
  Dezert dle denní nabídky  
  Dessert according to daily offer  

Budova Delta
BB centrum
Vyskočilova 1561/4a
Praha 4

Registrace pro odběr denního menu

:
Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte.